Livrare gratuită la comenzi de minim 200 lei

Natatie

DECATHLON vă pune la dispoziție o gamă diversificată de costume de natație și articole de echipament, special concepute pentru antrenamentele în bazin!

SPUNEȚI DA EXPERIENȚELOR NOI, CHIAR ȘI ÎN SEZONUL RECE!

Pasionat de sporturile acvatice? Protejează-ți ochii de iritațiile produse de clor și bucură-te de vizibilitate optimă în timpul ședințelor de înot! Decathlon își dorește să devină partenerul sportiv pe care te poți baza oricând. De aceea, te încurajăm să descoperi gama completă de echipament de înot, pentru ca fiecare experiență la bazin să fie una plăcută: halate de baie din microfibră pentru o absorbție ultra-rapidă a apei, labe de înot sau palmare pentru antrenamente solicitate, dar eficiente și nu numai!

 
 

Nabaiji BY DECATHLON
Echipament pentru antrenament

 
 

Cum alegi
Ochelarii pentru înot

DECATHLON, PARTENERUL SPORTIV DE ÎNCREDERE AL IERNII!

Alegerea echipamentului în funcție de tehnicitate nu a fost niciodată un proces ușor. Indiferent de vârstă, nivelul de practică sau frecvența de joc, ne dorim ca fiecare experiență în bazinul de înot să fie un progres față de cea anterioară. De aceea, echipa Decathlon vă propune o serie de sfaturi pentru alegerea echipamentului în funcție de nevoile fiecăruia!

 
Nabaiji by DECATHLON

Halate de baie

Decathlon îți propune costume de înot...

 

Pentru BĂRBAȚI

 

Pentru DAMĂ

SFATURILE POTRIVITE LA MOMENTUL POTRIVIT!

Știm ca alegerea unui costum de înot depinde atât de caracteristici tehnice și tip de practică, cât și de utilizatorul final. De aceea, te invităm să descoperi cum poți alege un costum de înot pentru femei, bărbați, fete sau băieți.

 

Pentru BĂIEȚI