Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 RON

Natatie

AVEM SPORT IN ORAR!

 
 

OCHELARI XBASE EASY NABAIJI

VARA ACEASTA, SPUNEȚI DA EXPERIENȚELOR NOI!

Pasionat de sporturile acvatice? Protejează-ți ochii de iritațiile produse de clor și bucură-te de vizibilitate optimă în timpul ședințelor de înot! Decathlon își dorește să devină partenerul sportiv pe care te poți baza oricând. De aceea, te încurajăm să descoperi gama completă de echipament de înot, pentru ca fiecare experiență la bazin să fie una plăcută: halate de baie din microfibră pentru o absorbție ultra-rapidă a apei, labe de înot sau palmare pentru antrenamente solicitate, dar eficiente și nu numai!

 
 

Nabaiji BY DECATHLON
Ochelari de înot

 
 

Nabaiji by DECATHLON
Căști pentru înot

DECATHLON, PARTENERUL SPORTIV DE ÎNCREDERE AL VERII!

Alegerea echipamentului în funcție de tehnicitate nu a fost niciodată un proces ușor. Indiferent de vârstă, nivelul de practică sau frecvența de joc, ne dorim ca fiecare experiență pe tereul de tenis să fie un progres față de cea anterioară. De aceea, echipa Decathlon vă propune o serie de sfaturi pentru alegerea echipamentului de joc în funcție de nevoile fiecăruia!

 
 

CUM ALEGI
OCHELARII DE ÎNOT

Decathlon îți propune costume de înot...

 

Pentru ADULȚI

 

Pentru COPII

NEVOILE CELOR MICI SUNT EXTREM DE IMPORTANTE PENTRU NOI!

Descoperă ocelarii de înot special adaptați pentru fizionomia feței copiilor, pentru a le amplifica entuziasmul din timpul antrenamentelor!

 
 

Ochelari înot
Mărime S

Accesorii menite să facă diferența...