INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Bete si accesorii mers nordic

16 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Beneficiile mersului nordic

Mersul nordic este o tehnică de mers pe jos inspirată de schiul de fond. În practică, este o plimbare sportivă, adică într-un ritm accelerat, cu poli special concepuți pentru acest sport. Mersul sportiv are multe beneficii: reducerea stresului, antrenament cardiovascular și fitness.

De ce sunt importante bețele la mersul nordic?

Bețele de mers nordic sunt principala caracteristică care distinge acest sport de mersul sportiv clasic. Acestea permit un antrenament mai complet prin lucrarea parții superioare a corpului, în special a umerilor, a brațelor și a spatelui. De asemenea, ele ajută la menținerea unei poziții mai bune la mers și pentru a avea un echilibru mai bun în articulații, în special pe teren accidentat. Mai mult decât accesorii, acestea au un rol fundamental în uniformizarea întregului corp.

Dimensiunea, caracteristică majoră de a alege bețe pentru mersul nordic

Cu încălțămintea de mers nordic, bețele sunt aliații tăi esențiali pentru practicarea acestui sport. Pentru a le alege bine, trebuie să selectați mai întâi dimensiunea potrivită. Pentru a face acest lucru, ridicați-vă și puneți vârful bățului pe pământ: mânerul trebuie să ajungă la nivelul palmei când îndoiți cotul în unghi drept. De asemenea, puteți calcula mărimea ideală bățului dvs. cu următoarea formulă: înmulțește înălțimea ta în cm cu 0, 68. De exemplu, dacă ai un 1,67 m , alege bețele de 110 cm (167×0,68=113,56).

Livrare

DECATHLON oferă un serviciu eficient de livrare. De asemenea, puteți utiliza sistemul nostru online de plăți securizate și serviciul post-vânzare de înaltă calitate.