Magazinele Decathlon sunt temporar închise | Comandă pe decathlon.ro și primești produsele acasă, în siguranță!

Trotinete

TROTINETĂ COPII B1 500 OXELO
COMPACTĂ ŞI UŞOR DE TRANSPORTAT

Grație ghidonului pliabil și ușor de plasat sub trotinetă, cu ajutorul elasticului inclus, o puteți depozita ușor când ajungeți acasă sau când copilul vrea să meargă să se joace în parc.

Descoperă produsul
159,99LEI

CASCĂ TROTINETĂ B100 OXELO
Siguranța înainte de toate!

Casca nu este un accesoriu. Asigură protecţie.

Descoperă produsul
39,99LEI
X

Descoperă plăcerea de a utiliza trotineta sau rolele.

Vă amintiți trotineta de când erați copii? Acest mod de deplasare nu mai este destinat doar celor mici. Din ce în ce mai mulți adulți recurg la această modalitate. Fie că vă doriți să beneficiați de avantajele rolelor sau a unei trotinete, lăsați-vă ajutați de către DECATHLON.

Avantajele trotinetei.

Trotineta are multiple avantaje, acest lucru atrăgând după sine un număr din ce în ce mai mare de persoane care preferă să se deplaseze astfel. În primul rând, tronineta nu are nevoie de energie, carburant, sau electricitate. De aceea, este un mijloc de transport în totalitate ecologic. De asemenea, reprezintă o modalitate ușoară și plăcută de a face sport. Mai mult, dacă utilizați trotineta doar pentru a vă deplasa prin oraș, efortul depus nu va fi unul considerabil, dar puteți în același timp opta pentur un model free-style, special creat pentru trick-uri, produsul deveniond astfel principalul echipament sportiv de care aveți nevoie. Pot fi comparate cu ușuriță cu bicicletele de oraș, rolele sau cu skateboard-urile. În consecință, trotineta își poate face loc oriunde. Având o greutate redusă, fiind practică și ușor de manevrat, utilizarea ei se învață fără mult efort.

Alegeți trotineta potrivită, în funcție de utilizarea acesteia.

Este important să alegeți trotineta în funcție de cel care o va utiliza. Există modele pentru copii și modele pentru adulți. Trotinetele pentru copii sunt colorate, cu roțile solide și securizate, adaptate jocurilor celor mici. Trotinetele pentru adulți, de altfel, sunt concepute pentru deplasare. Le puteți utiliza în oraș pentru a parcurge distanțe mici, reprezentând o alternativă pentru mijloacele de transport în comun sau mașina personală. Acestea sunt concepute pentru a vă oferi un plus de confort în timpul utilizării. Extrem de ușor de pliat, acestea devin dsicrete și ocupă puțin spațiu. Pot avea diferite caracteristici, precum frânele, suspensiile sau protecțiile împotriva noroiului, și pot fi reglate în funcție de de înălțimea utilizatorului. Există, de asemnea, trotinete destinate sportivilor care își doresc să facă diverse trucuri în skate parcuri. Aceste modele au nevoie de un grad crestut de soliditate. De aceea este important să știți scopul utilizării trotinetei, pentru a alege modelul adecvat.

Livrarea

DECATHLON vă oferă un serviciu de livrare eficient. Beneficiați, de asemenea, de metode de plată securizate și un serviciu calitativ de atelier pentru produsul achiziționat.