Livrare gratuita pentru comenzile de minim 300 lei

Trotinete, Skateboard, Role

Indiferent de vârstă, trotinetele, rolele sau skateboard-urile reprezită un mijloc util atât de transport, cât și de petrece a timpului liber într-un mod relaxat.


Decathlon vă invită să descoperiți cum puteți face aceste lucruri cu produse adecvate, păstrând mereu siguranța pe primul loc!

 

O doză de sport dimineața și seara

CE ESTE MOBILITATEA URBANĂ?

A putea să te deplasezi cu ușurință în fiecare zi reprezintă un avantaj. Dar de ce să alegi un vehicul pentru asta, când există posibilitatea de a economisi bani și de a profita în același timp de beneficiile sportului și ale mediului înconjurător? Urmează exemplul entuziaștilor de sport și alege o trotinetă pentru plimbările urbane. Rezistente și ușor de strâns, te însoțesc în călătoriile de zi cu zi. Poți, de asemenea, să ieși din cotidian și să alegi variantele electrice!

 
 

OXELO
Trotinetă MID 7 Copii


Ideală pentru
plimbări şi deplasări pe distanţe scurte

 
 

OXELO
Skateboard Play 3

Skateboard cu platformă mare: ideal pentru dezvoltarea echilibrului !

Mobilitatea urbană utilizand trotinetele

Descoperă plăcerea de a utiliza trotineta sau rolele.

Vă amintiți trotineta de când erați copii? ? Acest mod de deplasare nu mai este destinat doar celor mici. Din ce în ce mai mulți adulți recurg la această modalitate. Fie că vă doriți să beneficiați de avantajele rolelor sau a unei trotinete, lăsați-vă ajutați de către DECATHLON.

Avantajele trotinetei.

Trotineta are multiple avantaje, acest lucru atrăgând după sine un număr din ce în ce mai mare de persoane care preferă să se deplaseze astfel. În primul rând, tronineta nu are nevoie de energie, carburant, sau electricitate. De aceea, este un mijloc de transport în totalitate ecologic. De asemenea, reprezintă o modalitate ușoară și plăcută de a face sport. Mai mult, dacă utilizați trotineta doar pentru a vă deplasa prin oraș, efortul depus nu va fi unul considerabil, dar puteți în același timp opta pentur un model free-style, special creat pentru trick-uri, produsul deveniond astfel principalul echipament sportiv de care aveți nevoie. Pot fi comparate cu ușuriță cu bicicletele de oraș, rolele sau cu skateboard-urile. În consecință, trotineta își poate face loc oriunde. Având o greutate redusă, fiind practică și ușor de manevrat, utilizarea ei se învață fără mult efort.

Alegeți trotineta potrivită, în funcție de utilizarea acesteia.

Este important să alegeți trotineta în funcție de cel care o va utiliza. Există modele pentru copii și modele pentru adulți. Trotinetele pentru copii sunt colorate, cu roțile solide și securizate, adaptate jocurilor celor mici. Trotinetele pentru adulți, de altfel, sunt concepute pentru deplasare. Le puteți utiliza în oraș pentru a parcurge distanțe mici, reprezentând o alternativă pentru mijloacele de transport în comun sau mașina personală. Acestea sunt concepute pentru a vă oferi un plus de confort în timpul utilizării. Extrem de ușor de pliat, acestea devin dsicrete și ocupă puțin spațiu. Pot avea diferite caracteristici, precum frânele, suspensiile sau protecțiile împotriva noroiului, și pot fi reglate în funcție de de înălțimea utilizatorului. Există, de asemnea, trotinete destinate sportivilor care își doresc să facă diverse trucuri în skate parcuri. Aceste modele au nevoie de un grad crestut de soliditate. De aceea este important să știți scopul utilizării trotinetei, pentru a alege modelul adecvat.

Livrarea

DECATHLON vă oferă un serviciu de livrare eficient. Beneficiați, de asemenea, de metode de plată securizate și un serviciu calitativ de atelier pentru produsul achiziționat.