DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Biciclete polivalente

5 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Ce inseamna o bicicleta polivalenta?

Bicicleta polivalenta reprezinta tipologia bicicletei pentru uz general. Ea imprumuta din caracteristiciile feicarui tip de bicicleta, comfortul bicicletei de oras, versatilitatea unei biciclete de mountain-bike si eficienta unei biciclete de sosea facand-o astfel ideala pentru plimbari ocazionale, transport, ciclisti amatori sau pentru copii.

Cum sa aleg corect o biciclete de polivalenta ?

Alegem o bicicleta polivalenta in functie de durata deplasarii. Daca deplasariile noastre sunt pe durate si distante scurte, ocazionale, atunci cu siguranta o bicicleta cat mai simpla si cat mai accesibila isi va face treaba suficient. Daca ne deplasam pe distante lungi, pe un teren variat sau calatorim perioade mai lungi de timp pe bicicleta atunci veti avea nevoie de o bicicleta cu mai multe avantaje tehnice precum rigiditatea si greutatea redusa a unui cadru de aluminiu, un raport mai multe viteze sau echiparea cu o furca cu supsensie.

De la ce varste sunt indicate bicicletele polivalente?

In ofera Decathlon se regasec si biciclete polivalente pentru copii deci puteti opta pentru o bicicleta polivalenta incepand cu varsta de 6 ani sau 1.20m