Livrare gratuită la comenzi de minim 200 lei
11
produs produse pentru

Cosuri, Panouri, Plase Baschet

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
EliminareFinal de colectie Baschet

Descopera produsele

Cosuri si panouri de baschet pentru toti jucatorii

Alegerea unui cos de baschet nu se face usor.  Depinde de inaltimea jucatorului - copil sau adult - dar deasemenea si de nivelul sau de practica. Montate pe picior, fixate pe un perete sau mobile, DECATHLON va ajuta sa alegeti cel mai potrivit model pentru dumneavoastra ca sa va puteti bucura de partide excelente alaturi de familia sau prietenii cu care jucati.

Panoul de baschet, o solutie pentru a deveni un jucator mai bun

Multe inele de baschet sunt incorporate in panouri care, la randul lor, sunt atasate de perete. Acest lucru este perfect atunci cand nu exista spatiu suficient sau pentru decorarea camerei unui adolescent, cu conditia ca aceasta practica sa se faca cu o minge de spuma. Pentru cei mici, panourile de baschet sunt distractive si sigure. Gama Tarmak ofera diferite cosuri si panouri de baschet pentru copii de la 3 ani. Montat pe perete sau cu picior ajustabil pe inaltime se adapteaza varstei jucatorilor in devenire.

Panouri de baschet pentru practica nivel incepator si in joaca

Pentru meciurile improvizate, DECATHLON recomanda mai multe solutii. Exista cosuri de baschet care sunt fixate pe o usa. Usoare, se monteaza intr-o clipa, fara scule. Exista, de asemenea, panouri pliabile care se atasează la orice pilon, stalp sau copac cu curele. Practic, cantaresc mai putin de un kilogram si se pliaza dupa utilizare. Pentru a avea senzația de a trece mingea prin plasă, inelul este compus dintr-o membrană din cauciuc tăiată în cruce în centru. Mingea este astfel frânată în timpul trecerii sale.

Panorui de baschet fixate, pentru practica intensiva

Pentru jucatorii de baschet care practica in mod regulat, este mai bine sa se concentreze asupra coșurilor de baschet fixe. Modelele cu picior si o baza de fixare, de exemplu, sunt robuste, iar panoul lor, realizat din acril sau din plexiglas, oferă atât robustețe, cât și o ricosare de calitate. Același lucru pentru coșurile de perete care pot fi fixate peste tot.

 

Livrarea

DECATHLON va ajuta sa beneficiati de o livrare eficace la domiciuliu. Profitati deasemenea de modalitatile de plata securizate online sau la livrare cat si de serviciile noastre post vanzare.