INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Schi si Snowboard

Bine ati venit pe pagina de Schi si snowboard Decathlon ! Veti descoperi o gama larga de produse necesare sporturilor de iarna, pentru a practica acest sport in cel mai eficient mod posibil.


COMBINEZON SCHI 100
Copii

Călduros şi impermeabil, acest combinezon este ideal
pentru copiii care învață să schieze.

Descoperă produsul
119,99LEI


GEACĂ SCHI 180 GRI-NEGRU
BĂRBAȚI

Impermeabilitatea acestei geci a fost
îmbunătățită prin cusături principale etanșe.

Descoperă produsele
149,99LEI


GEACĂ SCHI PE PÂRTIE 180 DAMĂ

Impermeabilitatea acestei geci este
îmbunătățită prin cusături principale etanșe.

Descoperă produsul
149,99LEI
X

Eveniment test schi și snowboard- Predeal | Decathlon

Cum îți alegi placa de snowboard?

Există foarte multe tipuri de plăci de snowboard și, dacă ești începător, poți veni în magazinele Decathlon și te vom ajuta să iei cel mai bun și potrivit articol pentru tine. Un aspect esențial atunci când alegi o placă snowboard este profilul tău de rider. Așadar, când alegi o placă trebuie să fii atent la mai mulți parametri, precum lungimea, forma, profilul și flexul, iar acestea sunt strâns legate de însușirile tale. Spre exemplu, dacă ești o persoană masivă, alege o placă mai lungă și mai rigidă. Totodată, placa trebuie aleasă în funcție de stilul de dat și locurile unde am vrea să o folosim. All-mountain este tipul de snowboard perfect pentru începători și pârtie, dar, spre exemplu dacă preferi senzațiile tale și îți dorești să explorezi pădurile și nu mai ești la început de drum în alte snowboardului atunci poți alege plăci freeride sau freestyle.


Cât costă o placă de snowboard?

În funcție de brand și nivelul de pregătire, o placă de snowboard poate să coste între 600 și 1.000 de lei, la care trebuie să adaugi legăturile și o pereche de boots. Așadar, un echipament complet se poate ridica la aproximativ 2.000 de lei, dar la Decathlon vei găsi mereu reduceri și oferte care te vor cuceri imediat.


Unde este perfect pentru ski în România?

Domeniul schiabil din România s-a îmbogățit în ultimii ani cu mai multe pârtii și există o mulțime de stațiuni unde poți merge pentru a practica acest sport. Este esențial ca destinația să fie potrivită pentru pregătirea ta și așteptările pe care le ai. Printre cele mai cunoscute pârtii se află cele din Poiana Brașov, Predeal, Sinaia, Bușteni, Păltiniș sau Rânca.