INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Pantofi tenis pentru bărbați

25 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

DE CE AI NEVOIE DE ÎNCĂLȚĂMINTE SPECIALĂ PENTRU TENIS?

Jocul de tenis este excelent, indiferent de vârstă sau de gen. Practicarea sa crește rezistența la efort, scade riscul bolilor cardiovasculare și are efecte benefice asupra sănătății fizice și mintale. Cu toate acestea, este un sport solicitant, care poate deveni destul de rapid dureros pentru articulațiile tale. De aceea, fii atent ca atunci când achiziționezi o pereche de încălțăminte. Aceasta trebuie să dispună de o amortizare bună, pentru a preveni eventualele leziuni.


CUM SĂ ALEGI ÎNCĂLȚĂMINTEA DE TENIS CARE ȚI SE POTRIVEȘTE?

acă te-ai hotărât că este un sport pe care vrei să îl practici, este timpul să investești într-o pereche potrivită de încălțăminte de tenis. Dar cum o alegi? Sunt mai multe criterii, printre care nivelul la care joci acest sport, dar și tipurile de teren. Dacă ești începător, alege o pereche pentru toate suprafețele, ca să descoperi în profunzime acest sport. Dacă vei juca pe zgură, încearcă încălțăminte creată special pentru acest teren. Amortizarea este esențială pentru toți jucătorii de tenis, indiferent de nivelul lor de joc.


DE CE SĂ CUMPERI ÎNCĂLȚĂMINTE SPORT DE TENIS DE LA DECATHLON?

La Decathlon, ne-am luat angajamentul să facem sportul accesibil tuturor, astfel că avem o gamă diversificată de produse pentru pasionații de tenis. Pantofii sport pentru tenis din oferta noastră sunt pentru toate tipurile de teren și pentru toate bugetele, mereu la o calitate foarte bună. Încălțămintea din gama Decathlon dedicată practicării tenisului a fost creată în colaborare cu jucători profesioniști astfel încât experiența tenisului să fie la cele mai înalte niveluri.