INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Cordaje tenis

41 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Cordajul, un element indispensabil atât pentru experți, cât și pentru începători

Orice jucător profesionist de tenis știe următorul lucru: tipul și calitatea cordajului de tenis influențează considerabil calitatea jocului. Un aspect ignorat din păcate de multe ori de către jucătorii amatori este cel conform căruia cordajul trebuie schimbat în mod regulat, pentru a nu influența în mod negativ performanțele jocului. Sunteți jucător profesionist? La DECATHLON, vă sfătuim să vă schimbați cordajul de tenis săptămânal. Dacă practicați tenis cam o dată pe săptămână, cordajul poate fi schimbat anual. DECATHLON vă oferă toate sfaturile necesare pentru a vă ajuta cordajele de care aveți cu adevărat nevoie.

Diferite tipuri de cordaje: ce alegem ?

Cordajul ideal este acela care se adaptează stilului dumneavoastră de joc și rachetei deja alese. Există cordaje de tenis din fire naturale, din multifilament sau poliester. Având de multe ori un preț mai mare, cordajul din fire naturale este destinat jucătorilor profesioniști. Fiind în același timp flexibil și confortabil, firul natural conferă o senzație unică în timpul fiecărei lovituri efectuate. Datorită flexibilității sale, absoarbe vibrațiile, de aceea fiind recomandat în special jucătorilor ce întâmpină dureri la nivelul brațelor. Pentru jucătorii care sunt în căutarea unui plus de putere, cordajul din multifilament oferă flexibilitate și confort în timpul loviturilor, fiind astfel cea mai bună alegere. Cordajele de tenis din poliester sunt mult mai rezistente. Fiind rigide, acestea oferă putere și control sporit în timpul serviciului.

Cum se reglează cordajul ?

Tenisul este un sport în cadrul căruia echipamentul ocupă un loc foarte important. Reglajul cordajului poate influența întreaga evoluție a meciului. Aceste de face în funcție de puterea și controlul dorit. Fie că vă antrenați în mod consecvent sau doar ocazional, DECATHLON vă va arăta diversele metode de a regla cordajul în funcție de stilul dumneavoastră de joc, de tipul rachetei și de natura cordajul. Progresați rapid în cadrul acestui sport, ținând cont de sfaturile noastre și alegând echipamentul din gama diversificată DECATHLON.