INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Accesorii, Saltele Yoga

4 produs produse

Ordonează după:

Cum alegi salteaua potrivita pentru Yoga

Yoga este o activitate cu numeroase beneficii pentru starea noastră de bine, pentru a dezvolta mobilitatea și flexibilitatea și pentru a ne menține forma armonioasă a corpului. Pe lângă echipamentul special de yoga, ai nevoie și de accesorii, cărămizi yoga, suporturi pentru genunchi și încheieturi care să îți asigure un antrenament eficient și echilibrat. O saltea yoga antiderapantă, de exemplu, te ajută să faci toate mișcările din antrenament cu ușurință și fără a te accidenta. Un covor yoga care îndeplinește toate criteriile de siguranță și este funcțional, îți asigură susținerea și libertatea de mișcare de care ai nevoie!

Ce tipuri de saltele de yoga există

Pe lângă saltelele de yoga antiderapante, există mai multe tipuri de saltele pe care le poți folosi pentru antrenamente. O saltea de yoga cauciuc natural este la fel de eficientă și de ușor de folosit. O saltea yoga groasă este potrivită pentru antrenamentele în aer liber, pentru că te ajută să nu te rănești în timpul exercițiilor. Așa că dacă ești în căutarea unui covoraș de yoga, gândește-te la modul în care îl vei folosi și alege varianta cea mai potrivită pentru tine.

De ce să cumperi saltea yoga de la Decathlon

Un covor yoga este o parte esențială a echipamentului complet pentru acest tip de activitate sportivă. Saltelele de yoga sunt ușoare, flexibile și ușor de transportat, iar pe Decathlon.ro găsești o mulțime de variante, la cele mai accesibile prețuri. În plus, avem promoții tot timpul anului, așa că vei găsi cu siguranță accesoriile de yoga perfecte pentru antrenamentele tale!