INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Gripuri si Overgripuri Badminton

19 produs produse

Ordonează după:

  • Filtre aplicate: (0) Șterge tot
  • Tip Produs

  • Pret

  • Brand

  • Culoare

  • Opinia utilizatorilor

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Ce sunt gripurile și overgripurile de badminton

Gripurile și overgripurile sunt un înveliș dintr-un material foarte subțire, care protejează mânerul rachetei de badminton. Gripul este primul strat, cel mai gros, care acoperă mânerul din lemn al rachetei. Rolul gripului de badminton este acela de a permite jucătorului o priza bună a rachetei și lovituri mai puternice și mai precise. Acesta se prinde montat pe rachetă, atunci când alegi și o cumperi pe cea potrivită pentru tine. Overgripul este cel de-al doilea strat, care are rolul de a proteja gripul inițial, pentru a asigura aceeași calitate în momentul prizei asupra rachetei. Gripul este important pentru a imprima exact direcția dorită și pentru a lovi cât mai eficient.

Cum alegi corect gripul pentru badminton?

Alegerea corectă a unui grip sau overgrip de badminton depinde de ceea ce își dorește jucătorul în timpul contactului cu mânerul rachetei. Exista trei tipuri de gripuri și overgripuri recomandate: gripurile Confort sunt recomandate jucătorilor care își doresc confort și rezistență. Este un grip moale, ce absoarbe șocurile eficient. Gripurile Tacky sunt recomandate jucătorilor care își doresc o aderență mai mare. Este un grip ce oferă totodată confort și rezistență. Gripurile Absorb sunt recomandate jucătorilor care vor un plus de absorbție a transpirației. Este un grip neted ce oferă rezistență.

De ce să cumperi gripuri pentru badminton de la Decathlon?

Online sau în magazin, la Decathlon găsești toate lucrurile de care ai nevoie pentru sporturile tale preferate. De la echipament complet badminton și accesorii badminton care te ajută să joci eficient conform cu nivelul tău de experiență, aici ai la dispoziție o gamă largă de modele din care să te inspiri și să le alegi pe cele potrivite pentru tine. În plus, avem tot timpul anului reduceri și oferte, așa că le vei găsi pe toate, la cele mai accesibile prețuri!