INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Gantere, Greutati, Accesorii

12 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Rolul ganterelor pentru un antrenament complex

Fie că vorbim despre antrenamente cardio, de fitness sau de bodybuilding, un antrenament complet conține și exerciții cu gantere, care ajută la dezvoltarea musculaturii și la tonifiere. Pentru un antrenament full body, ai nevoie de un set gantere, care, mai ales dacă ești începător, nu este indicat să aibă o greutate foarte mare. Alege gantere fitness de 1kg, de exemplu, dacă abia ai început antrenamentele, și fă mai multe repetări. Dacă ești te antrenezi cu greutăți fitness de mai mult timp, poți folosi gantere 3 kg sau 5 kg. Pentru a lucra eficient, alege un set greutăți pentru încheieturi și glezne, care îți vor îngreuna mișcările și vor ajuta la întărirea musculaturii.

Ce exercitii poti executa cu greutati / gantere

Ganterele, greutățile și accesoriile de tonifiere sunt ideale pentru un antrenament complet, pe care îl poți face cu ușurință acasă. Pentru un antrenament piept sau biceps, alege gantere sport și greutăți cu greutățile potrivite pentru tine și pentru tipul exercițiilor pe care le execuți. Pentru antrenamentul umerilor sau pentru orice tip de antrenament cu greutăți, adaugă și greutăți reglabile, pe care le poți ajusta în funcție de intensitatea antrenamentului. Include în rutina de exerciții gantere profesionale, pentru un antrenament complet.

De ce sa cumperi gantere si greutati de la Decathlon

Toate lucrurile de care ai nevoie pentru un stil de viață activ, sunt la Decathlon! Găsești o gamă variată de accesorii tonifiere, gantere flexibile și reglabile și toate lucrurile de care ai nevoie pentru a te antrena eficient și corect. Așa că dacă ești în căutarea unui set de gantere ieftine sau a altor echipamente pentru fitness sau bodybuilding, găsești tot ce ai nevoie la Decathlon!