INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Biciclete de sosea

9 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Cate marimi exista pentru bicicletele de sosea?

De obicei bicicletele de sosea se fabrica de la marimea XS la XL si se aleg in functie de inaltime asa cum este explicat in tabelul de mai jos: XS: 1.55-1.66 m S: 1.66 - 1.73 m M: 1.73 - 1.82 m L: 1.82 - 1.86 m XL: 1.86 - 200 m Daca va situati intre marimi si doriti o pozitie mai confortabilia se recomanda sa alegeti marimea mai mica iar daca doriti o pozitie mai sportiva se recomanda sa alegeti marimea mai mare.

Cum sa aleg corect o biciclete de sosea ?

O bicicleta de seosea se alege dupa tipul si nivelul de practica. Se pot remarca 2 tipologii de biciclete de sosea: destinate practicarii de zi cu zi denumite si cicloturism; destinate practicii sportive, biciclete de competitie. Daca bicicletele destinate practicarii ciclioturismului sunt mult mai orientate catre confort, mai polivalente si versatile, cele destinate participarii in competitii au o postura mai sportiva, sacrificand confortul in detrimentul performantei si a scaderii in greutate. Este astfel destul de importat sa alegem o bicicleta de sosea in functie de necesitati.

De la ce varste sunt indicate bicicletele pentru sosea ?

Exista in oferta Decathlon si biciclete de sosea destinate juniorilor ce au varsta cuprinsa intre 9-12 ani si 135 -150 cm inaltime.