INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Transport caini de vanatoare

19 produs produse

Ordonează după:


Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Cum sa alegi cușca pentru caine?

Câinele de vânătoare este mereu transportat. Cușca de transport pentru câini este un accesoriu indispensabil pentru a garanta siguranța în timpul călătoriilor cu mașina. Descoperiți cum să alegeți acest accesoriu.

Cușca de transport: o garanție a securității

Cutiile de transport pentru câini sunt cel mai bun mod de a vă transporta animalele de companie în siguranță și în liniște. În caz de accident, câinele nu are centură de siguranță. Șocul sau frânarea bruscă fac ca însoțitorul dvs. să fie aruncat rapid prin parbriz sau print-un alt colț al vehiculului. A-l pune într-o cușcă în timpul călătoriei este de a garanția siguranței sale, precum și cea a altor călători. Impactul unui posibil șoc este minimizat. În plus, în cazul opririi autovehiculului și al deschiderii ușii, câinele nu va fugi.

Alegerea mărimii cuștii

Cușca ideală pentru câine nu trebuie sa fie nici prea mare, nici prea mică. Trebuie să permită animalului să se așeze acolo. Cu toate acestea, nu ar trebui să fie prea mare. Nu este necesar ca, câinele să poată sta în cușcă lejer. Forțat să se întindă pe jos, are un risc mai mic de a fi lovit de peretele cuștii în timpul călătoriei decât dacă el ar fi fost în picioare.