Livrare gratuita pentru comenzile de minim 300 lei
55 produse pentru

Accesorii caine de vanatoare

Pret Crescator

Pret Crescator
Pret Descrescator
Rating
Discount %
Cele mai bune vanzari

Opinia utilizatorilor

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Comparare
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare
Înapoi la listă
compară produsele

Cum să-ți antrenezi câinele de vânătoare

Fiecare câine dispune de abilități naturale de vânătoare, dar doar prin instruirea evoluționistă este posibil să se introducă arta vânătorii animalului sau chiar să se specializeze pe anumite zone. Iată cum să vă pregătiți câinele în mod optim pentru vânătoare.

Dresajul, o etapă esențială

Deschiderea sezonului de vânătoare este o zi mult așteptată, atât de către vânător, cât și de câinele său. Pentru ca duo-ul dintre vânător și cel mai bun câine de vânătoare să funcționeze perfect, este esențială o muncă pe termen lung. Pentru a vă ajuta, există zgărzile de dresare.. Foarte practice, acestea vă vor permite să vă dezvoltați în calitățile esențiale însoțitoare în timpul vânătorii. Zgarda de antrenament pentru câini vă oferă capacitatea de a acționa în timp ce rămâneți la distanță, pentru ai învăța să înțeleagă anumite ordine.

Alegeți o dietă potrivită pentru câinele dvs. de vânătoare

Pentru ca câinele să fie cel mai bun în timpul deschiderii sezonului de vânătoare, sunt necesare anumite măsuri de precauție. După câteva luni, câinele și-a pierdut starea fizică. Cu toate acestea, munca care îl așteaptă este intensă. Înainte de sezonul de vânătoare, câinele poate fi supraponderal. Pentru a ajuta la pierderea excesului de greutate în timp ce mențineți masa musculară, se recomandă o alimentatie ,adecvată care constă din proteine de înaltă calitate, minerale și acizi grași esențiali. În plus față de o dietă specială, cel mai bun mod de a vă pregăti câinele de vânătoare este să îi permiteți o reducere treptată a efortului.