INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Biciclete pliabile

5 produs produse

Ordonează după:

Ce inseamna o bicicleta pliabila?

O bicicleta pliabila, numita si bicicleta intermodala, se foloseste adesea pe distante scurte sau ca si conectine intre mijloacele de transport in comun in marile aglomerari urbane. Avantajul unei biciclete pliabe este posibilitatea acestea de a se face cat mai compacta prin plierea anumitor elemente ce alcatuiesc structura de rezistenta.

Cum sa aleg corect o biciclete pliabila?

O bicicleta pliabila se alege in functie e durata si distanta deplasarii sau poate chiar in functie de numarul mijloacelor de transport pe care trebuie sa le schimbam in drum spre munca. Daca variantele mai accesibile au un sistem de pliere mai complex iar materialele utilizate fac bicicleta mai grea, variantele de biciclete mai scumpe sunt doate cu sistem de pliere mult mai rapid si mai intuitiv iar aliajele folosite pentru confectionarea componentelor bicicletei reduc drastic greutatea.

De la ce varste sunt indicate bicicletele pliabile?

Spre deosebire de restul bicicletelor, acestea nu se produc si in variante pentru copii, geometria bicicletelor fiind conceputa sa ofere confortul optim persoanelor ce au inaltimea cuprinsa intre 1.45 - 1.85 m.