Comandă și ridică produsele din magazin. Detalii aici

Biciclete pliabile

4 produs produse

Ordonează după:

  • Filtre aplicate: (0) Șterge tot
  • Tipul Bicicletei

  • Pret

  • Opinia utilizatorilor

    Utilizatorii noștri practicanți de ciclism ne sunt alături cu feedback constant . Alege bicicleta in funcție de parerea pasionaților de ciclism

  • Cadru

    Alege cadrul bicicletei in funcție de nevoile tale . Cu căt cadrul este mai ușor cu atăt si pedalarea va fi mai ușoară.

  • Culoare

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Ce inseamna o bicicleta pliabila?

O bicicleta pliabila, numita si bicicleta intermodala, se foloseste adesea pe distante scurte sau ca si conectine intre mijloacele de transport in comun in marile aglomerari urbane. Avantajul unei biciclete pliabe este posibilitatea acestea de a se face cat mai compacta prin plierea anumitor elemente ce alcatuiesc structura de rezistenta.

Cum sa aleg corect o biciclete pliabila?

O bicicleta pliabila se alege in functie e durata si distanta deplasarii sau poate chiar in functie de numarul mijloacelor de transport pe care trebuie sa le schimbam in drum spre munca. Daca variantele mai accesibile au un sistem de pliere mai complex iar materialele utilizate fac bicicleta mai grea, variantele de biciclete mai scumpe sunt doate cu sistem de pliere mult mai rapid si mai intuitiv iar aliajele folosite pentru confectionarea componentelor bicicletei reduc drastic greutatea.

De la ce varste sunt indicate bicicletele pliabile?

Spre deosebire de restul bicicletelor, acestea nu se produc si in variante pentru copii, geometria bicicletelor fiind conceputa sa ofere confortul optim persoanelor ce au inaltimea cuprinsa intre 1.45 - 1.85 m.