INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Biciclete de oras

31 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Cate marimi exista pentru bicicletele de oras?

Bicicletele de oras se regasesc la vanzare de obicei in 2 marimi notate astfel: M - pentru persoanele cu au inaltimea cuprinsa intre 1,55 - 1,75 m L - pentru persoanele cu inaltimea cuprinsa inte 1,75 - 1,95 m De asemenea, in oferta noastra de produse pentru oras se mai regasesc si biciclete cu o singura marime, acestea sunt adecvate utilizatoriilor ce au inaltimea cuprinsa intre 1,55 - 1,75 m pentru bicicletele cu cadrul jos si 1,65 - 1,85 m pentru bicicletele cu cadrul drept.

Cum sa aleg corect o biciclete de oras ?

Spre deosebire de alte tipuri de biciclete, bicicleta de oras se face remarcata prin gradul de comfort ridicat. Bicicletele de oras se aleg in functie de durata deplasarii. In cazul in care doriti sa va deplasati pe distante scurte si in zone predominant plate, va recomandam bicicletele de oras simple, cu o singura viteza, mult mai usor de intretinut. Pentru deplasari mai lungi se preteaza bicicletele de oras cu mai multe viteze, insertii reflectorizante pentru a face ciclistul cat mai vizibil in trafic, dinam, portbagaj, etc.

De la ce varste sunt indicate bicicletele pentru oras ?

In oferta bicicletelor de oras se regasesc si modele dedicate copiilor. Acestea sunt recomandate incepand cu varsta de 6 ani.