INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

cizme vanatoare, cizme cauciuc

19 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Cum să alegeți cizmele de vânătoare?

Alegerea încălțămintei este esențială în echipamentul de vânătoare . O alegere rea a încălțărilor cuplată cu minute nesfârșite care așteaptă apariția vânatului poate deveni o încercare lungă. Prin acest ghid, DECATHLON vă ajută să alegeți cele mai potrivite cizme de vânătoare pentru activitatea dvs.

Cizme de vânătoare pentru fiecare sezon

Materialul și tehnologia utilizate în construcția cizmelor determină performanța și rezistența acestora. În funcție de sezon, perechile de cizme pe care le alegeți vor varia. La mijlocul sezonului, umiditatea este factorul principal cu care vă confruntați. Cea mai bună alegere: cizme de vânătoare căptușite cu piele! Impermeabile și izolate, vă protejează de rouă și umiditatea de dimineață. Cizme de vânătoare din cauciuc natural oferă un confort excelent la mers pe jos. În timpul iernii, când mercurul scade brusc, este necesar să se opteze pentru cizme care oferă nu numai o bună etanșare, ci și o izolare termică excelentă.

Cizme de vânătoare pentru fiecare tip de teren

Alegerea unei perechi de cizme de vânătoare depinde, de asemenea, de tipul de teren pe care intenționați să vă desfășurați activitatea. Dacă este un teren dur, este esențial să optați pentru o cizmă care se potrivește perfect piciorului. Dacă solul este foarte umed, cizmele din cauciuc căptușite cu neopren sunt cele mai potrivite. Atunci când vă alegeți cizmele, luați în considerare și timpul de mers pe jos. Dacă este lung, confortul cizmelor nu este o opțiune. Asigurați-vă că alegeți dimensiunea potrivită. Întotdeauna trebuie să existe spațiu între degetul de la picior și capătul cizmei. În mod similar, dacă intenționați să vă puneți pantalonii în cizme, luați în considerare circumferința gambei.