Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 RON
Filtrare rezultate
263
produs produse pentru

Imbracaminte vanatoare

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Cum să te îmbraci pentru a merge la vânătoare?

Pentru a merge la vânătoare, ai nevoie de îmbracaminte adecvată. DECATHLON vă oferă o gamă largă de îmbracăminte tehnică de vânătoare care vă va permite să fiți atât într-un echipament confortabil, cât și pentru a putea să vă confruntați cu natura pentru zile întregi : jachete, pantaloni , veste, polare, etc .

Care este îmbrăcămintea esențială?

Unele dintre hainele de vânătoare DECATHLON sunt, prin urmare, indispensabile, ca în cazul pantalonilor de camuflaj. Trebuie sa fie căldurosi si confortabili pentru a vă însoți in zilele lungi in natură. DECATHLON oferă o gamă largă de pantaloni care rezistă provocărilor naturii. De asemenea, trebuie să vă gândiți la îmbrăcăminte de vânătoare din partea de sus, cum ar fi jacheta sau polarul de vânătoare. În funcție de nevoile dvs., jacheta va fi impermeabilă, calduroasă și ușoară și o puteți alege cu sau fără buzunare. Nu uitați că sezonul de vânătoare începe când zilele frumoase se termină.

Accesorizează îmbrăcămintea de vânătoare!

Îmbrăcămintea de vânătoare trebuie completată cu accesorii esențiale, cum ar fi o pălărie sau o șapcă sau chiar o căciulă sau cagulă pentru a proteja capul de ploaie și de frig. Șosetele sau mănușile completează ținuta care vă va oferi cele mai bune condiții pentru a petrece sesiuni excelente de vânătoare. Nu uitați că confortul asigură siguranța. Pentru a completa echipamentul, este necesar să optați pentru o pereche de încălțăminte adaptată. Deci, gândiți-vă la cizmele sau la bocancii de vânătoare