INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Biciclete pentru copii de 6-12 Ani

7 produs produse

Ordonează după:

  • Filtre aplicate: (0) Șterge tot
  • Dimensiune Roata

    Mărimea roții te ajută să prinzi viteză mai mare cu bicicleta si să ai o aderentă mai mare cu terenul

  • Pret

  • Opinia utilizatorilor

    Utilizatorii noștri practicanți de ciclism ne sunt alături cu feedback constant . Alege bicicleta in funcție de parerea pasionaților de ciclism

  • Culoare

Cum alegi bibicleta potrivită în funcție de vârstă și destinație?

Mersul pe bicicletă este o activitate preferată de copii și adulți deopotrivă, pentru că oferă libertate de mișcare, ajută la dezvoltarea mușchilor picioarelor și brațelor și îmbunătățește ritmul cardiac. Pentru cei mici, alege biciclete copii adaptate în funcție de vârstă, cu distanța potrivită până la ghidon și pedale. Pentru adulți, gândește-te în primul rând care este scopul pentru care urmează să o folosești, dacă ai nevoie de o bicicletă de oraș, mountain bike sau ai nevoie de o bicicletă polivalentă.


Ce tip de biciclete sunt disponibile pe Decathlon.ro?

Pe Decathlon.ro ai la dispoziție o gamă variată de biciclete adulți și biciclete de copii din care să alegi exact varianta de care ai nevoie. Dacă urmează să o folosești pentru mersul în oraș, atunci ai nevoie de o bicicletă ușoară, cu care te poți mișca în voie și pe care o poți transporta și depozita ușor. O bicicletă pliabilă este ideală dacă nu ai suficient spațiu de depozitare. În plus, aici găsești tot timpul promoții biciclete, așa că vei găsi cu siguranță ceva pe gustul și pentru bugetul tău!


Care este bicicleta perfectă pentru tine?

Atunci când vrei să cumperi o bicicletă, sunt mai multe lucruri pe care trebuie să le iei în considerare, pentru a face cea mai bună alegere, care să te ajute să faci în siguranță toate lucrurile pe care le dorești. Dacă ești în căutarea unei biciclete, tot ce trebuie să faci este să intri pe Decathlon.ro! Poți alege biciclete cu cadru înalt, biciclete cu cadru jos, pentru copii, adulți, unisex sau mtb. Găsești cea mai bună ofertă biciclete, la cele mai accesibile prețuri!