INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Aparate fitness cardio

67 produs produse

Ordonează după:

montaj

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Bucurați-vă de beneficiile aparatelor de fitness profesionale

O viață activă înseamnă o viață sănătoasă, iar aparatele fitness va pot ajuta să mențineți un ritm alert și să va păstrați în formă, indiferent că alegeți să le utilizați în sală sau acasă! În cazul în care preferați să vă amenajați în propria locuință un spațiu dedicat sportului, la Decathlon găsiți numeroase aparate de fitness profesionale, care se vor dovedi a fi o investiție pe care nu o veți regreta niciodată! Prin intermediul acestora, aveți posibilitatea de a slăbi, de a vă tonifia corpul și de a vă menține un tonus bun și o energie plăcută, în fiecare moment al zilei!

Cele mai eficiente aparate de fitness pentru acasă

Nu este nevoie să vizitați cu regularitate sala de fitness pentru a vă bucura de beneficiile aparatelor. De fapt, există mai multe șanse să vă antrenați constant dacă achiziționați aparate prefesionale de fitness pentru acasă, având parte de sesiuni de exerciții eficiente chiar din confortul propriei locuințe. Cele mai populare aparate, dar și cele recomandate de specialiștii Decathlon pentru antrenamente de succes individuale sunt: benzile de alergat, bicicletele eliptice, bicicletele de fitness, bicicletele biking și aparatele de vâslit. Acestea lucrează diferite grupe musculare, îmbinând activitățile cardio cu cele de tonifiere ale corpului. La fel de eficiente sunt și stepperele și corzile de sărit.

Prețul aparatelor de fitness la Decathlon

Prețul aparatelor de fitness variază, fiind direct proporțional cu specificul aparatului, modelul și funcțiile acestuia. Însă, la Decathlon, oricine are posibilitatea de a achiziționa produse de calitate, potrivite bugetului disponibil, atât online, cât și din magazinele fizice.