DESCOPERĂ NOUL PROGRAM BUSINESS 2 BUSINESS

Protectie impotriva insectelor pentru cal

14 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

De ce atrag caii muște, țânțari și alte insecte?

Transpirația permite cailor să-și regleze propria temperatură. Cu toate acestea, apare această sudoare sărată care atrage insectele. Caii își folosesc coama și coada ca apărare naturală împotriva insectelor, dar adesea acestea nu sunt suficiente, în special vara sau când este foarte cald.

Insectele sunt paraziți care deranjează calul, indiferent de locul unde se află acesta.

O altă forma de apărare folosită de cai pentru a scapa de insecte este galopul sau mișcările bruște. Insectele nu numai că irită caii, ci pot provoca și boli ale pielii și leziuni. Acesta este modul în care se transmit boli cum ar fi piroplasmoza și mâncărimea dulce.

Cum vă puteți proteja calul de insecte?

DECATHLON oferă o gamă completă de sprayuri insectifuge pentru a vă ajuta să vă scăpați calul de muște, țânțari și alte insecte. Pentru caii care suferă de mâncărime dulce, gama noastră include o cremă anti-mâncărime , care poate ajuta la calmarea mâncărimilor de lângă coamă și coadă.

Pentru a proteja calul împotriva insectelor, cea mai bună protecție pe care o puteți oferi este o barieră textilă. Nimic nu este mai eficient pe termen lung decât o patură anti-insecte. Pentru a vă proteja calul în timpul plimbărilor in pădure, oferim și o mască anti-insecte pe care o puteți atașa la căpastru, sau puteți opta chiar pentru un fruntar astfel încât calul dvs. să nu fie deranjat de insecte.

Livrare

DECATHLON oferă un serviciu eficient de livrare. De asemenea, puteți utiliza sistemul nostru online de plăți securizate și serviciul post-vânzare de înaltă calitate.