Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 RON

Biciclete MTB

Mai jos gasiți gama noastră de biciclete MTB .Tot aici puteți gasi și biciclete de oraș , biciclete de șosea , bmx, chiar si biciclete electrice - excelente pentru a vă deplasa în oraș- deasemenea în gama noastră există si biciclete special concepute pentru copii care învață să meargă pe bicicletă

Filtrare rezultate
2
produs produse pentru

Biciclete Cross Country MTB

Ordonează după:

 • Filtre aplicate: (0) Șterge tot
 • Marime

  Alege mărimea bicicletei in funcție de înălțimea ta.

 • Gen

 • Pret

 • Tip de franare

  Frânele pentru MTB sunt foarte importante , trebuie să iți alegi tipul de frânare in funcție de nevoile tale

 •  

  Alege modelul de bicicletă Mountain Bike

   

  Bicicletele MTB sunt de mai multe feluri, în funcție de tipul de practică – nivel ocazional sau performanță – și acoperă un anumit număr de discipline: XC (Cross country), All Mountain, DH (Down Hill sau coborâre, etc.).


   

  Alegerea unei biciclete MTB se face în funcție de duratele ieșirilor și de denivelările terenului ales.

   

  ** DURATELE IEȘIRILOR

  Timpul pe care îl vei petrece pe bicicletă: un indicator esențial în alegerea MTB-ului tău.


   

  PENTRU IEȘIRI DE MAI PUȚIN DE O ORĂ

   

  Pe un teren cu puține denivelări, pe care poți merge ușor, fără prea multe obstacole, alege o bicicletă cu: o furcă cu suspensie de 80 mm, pentru confort și siguranță, cauciucuri cu crampoane, pentru mai multă aderență, viteze, pentru a te adapta denivelărilor, a înfrunta urcările și a cuceri coborârile.


   

  PENTRU IEȘIRI ÎNTRE 1-3 ORE

   

  Pe un teren mai deluros și sinuos, optează pentru o bicicletă echipată cu: frâne de disc, eficiente pe orice tip de vreme, o suspensie cu 80 la 100 mm cursă.


   

  PENTRU IEȘIRI DE MAI MULTE DE 3 ORE

   

  Pentru ieșiri mai intense, pe un teren mai dificil, alege o bicicletă cu: un cadru din aluminiu cu grosime variabilă sau carbon, pentru a optimiza greutatea, rigiditatea și performanța bicicletei. suspensii pe aer, pentru îmbunătățirea absorbției șocurilor și pentru reglaje mai precise, un sistem cu o singură foaie, pentru a schimba vitezele mai rapid și mai eficient.


   

  ** TERENUL ALES

  CROSS COUNTRY

   

  Efortul este intens și traseele atât netede, cât și denivelate. Geometria cadrului, suspensiile și piesele alcătuiesc biciclete MTB XC ușoare, dinamice, precise, optimizate pentru îmbunătățirea timpului unei ieșiri, curse sau chiar a unui maraton (ieșire XC de mai mult de 80 km).


   

  MTB ALL MOUNTAIN

   

  Obiectivul bicicletei MTB All Mountain este de a se cățăra și a coborî pe oriunde, atât pentru a depune mult efort la urcare, cât și pentru a face plinul de adrenalină la coborâre. Pentru ieșiri lungi, dacă pentru tine confortul și plăcerea pilotării primează în fața performanței, optează pentru un MTB cu suspensie față și spate.


   

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare
 

Cu Decathlon poți să iți alegi foarte ușor bicicleta

Mountain bikes in action

Mersul cu bicicleta este foarte distractiv și sănătos. Te va ajuta să iți îmbunătățești atât starea generală de sănătate cât și starea psihică. Cele mai căutate modele de biciclete sunt cele pentru teren de munte. Acestea mai sunt denumite și Biciclete Mountain Bike, Biciclete MTB sau simplu spus MTBDecathlon – magazinul de biciclete unde poți găsi selecția de biciclete mountain bike atât pentru bărbați cât și pentru femei și copii . Calitatea roților create de Brand-ul B'TWIN te va determina să alegi bicicleta potrivită nevoilor tale , intr-o gamă largă de biciclete cu cel mai bun raport preț-calitateBicicleta MTB este fără îndoială visul oricărui copil care face primi lui pași în lumea pedalatului. Astfel putem spune că MTB-ul este cel mai popular model de bicicletă . Create și concepute pentru pedalarea pe teren dificil sau de munte , bicicletele MTB au fost adaptate pentru condiții substanțial diferite față de ce întâlnim la pedalarea in oraș sau pe șosea.Deși este cea mai întâlnită bicicletă, aceasta nu poate fi considerată perfectă pentru toți. Te sfătuim să te orientezi în a cumpăra un MTB numai dacă ai de gând să pedalezi pe teren de munte sau drum de țară. Dacă îți dorești o bicicletă doar pentru a pedala pe un teren drept , este indicat să te orientezi spre o bicicletă de oraș , care este concepută si creată pentru asfalt sau un drum fără denivelări