DESCOPERĂ NOUL PROGRAM BUSINESS 2 BUSINESS

Echitatie

Bine ați venit la pagina ECHITAȚIE Decathlon ! Veți descoperi o gamă largă de produse necesare echitației, pentru a practica acest sport nobil în cel mai eficient SI PLACUT mod posibil.

 
 

Siguranța înainte de toate

Echipați-vă pentru acest nou sezon !

Decathlon vă propune echipament special conceput pentru Echitație : Toci, Veste de protecție, Pantaloni, Cizme, Jambiere, Ghete și accesorii. Veniți și descoperiți selecția noastră de produse!

 
 

Fouganza
PANTALON ECHITAȚIE 500 DAMĂ

159,99Lei

 
 

Sfaturile echipei Decathlon
CUM SĂ ALEGI Toca pentru echitație

Alegerea unei căști de echitație se face în funcție de frecvența practicii, care presupune îndeplinirea mai multor criterii: confort, ventilare și susținere. Toate modelele de căști corespund normelor în vigoare și garantează același nivel de protecție..

Ghete și Jambiere 500

TOATĂ GAMA DE ECHITAȚIE!

DECATHLON oferă o gamă largă de produse necesare practicarii echitatiei pentru a practica acest sport nobil în cel mai eficient mod posibil. Nu este nimic mai frumos și mai elegant decât un cal în sarituri si pentru a reuși salturi perfecte, nu este nimic mai bun decât șeile de echitație sau chingile pentru dresarea adaptată animalului dumneavostră. Scarițele cu suprafată antiderapantă și martingalele cu inele pentru cal sunt de exemplu, echipamentele care dacă sunt adaptate asigură cel mai bun confort calului dumneavoastră.

PRODUSE PENTRU CĂLĂREȚ

Performanța în timpul unui antrenament sau in timpul unei competiții de sărituri, de asemenea, depinde de echipamentul ales de călăret. La DECATHLON, am selectat pentru tine multe facilitați ale echipamentului pentru călăret care îți vor aduce confort și optimizare. Cizmele de echitație cu elastic faciliteaza activitatea dumneavoasta in timp ce tocile de echitatie negre vă aduc toată eleganța necesară prezentării în cadrul concursurilor. Vizitați-ne pentru a descoperi toate produsele pe care le oferim, pentru a alege echipamentul de echitație potrivit nevoilor si stilului dumneavoastră

CONFORTUL CALULUI

În același timp, DECATHLON are grijă de confortul și stilul calarețului și oferim de asemenea multe produse destinate echipării calului. În mod similar, acordăm o importanță deosebita pentru confortul cailor, de aceea noi oferim o gamă largă de șei din material sintetic sau de piele, pentru a vă lasa să alegeți materialul favorit al calului dumneavostră.