DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Ciclism

X

DECATHLON LA SALONUL BICICLETEI 2019

Ce tipuri de echipament pentru ciclism exista pe site?

In oferta Decathlon se regasesc mai multe echipamente de ciclism pentru fiecare disciplina precum: echipamente de cliclism montan, echipamente de ciclism pentru sosea, echipament de ciclism urban dar si echipament de ciclism pentru copii.

Cum sa aleg corect echipamentele pentru ciclism?

Echipamentul de ciclilsm se alege in raport cu disciplina practicata dar si cu nivelul de intensitate al practicarii. Echipamentele de ciclism montan sunt adeseori mai largi pentru a oferi libertate de miscare si respirabilitate dar sunt confectionate si din materiale mai rezistente la abraziunea cu vegetatia. La polul opus se regasesc echipamentele de ciclism pentru sosea, mult mai mulate pe corp, confectionate din materiale foarte subtiri ce favorizeaza evacuarea transpiratiei dar si aerodinamicitatea la viteze ridicate. Pentru echipamentul ciclistului urban, putem observa o gama larga de textile cu culori aprinse si insertii reflectorizante destinate utilizarii in oras.

Exista echipamente pentru ciclism profesionist?

Bineinteles. In gama noastra de produse se regasesc si echipamente destinate ciclismului de performanta. Atat ciclsimului montan cat si celui de sosea. Aceste echipamente au caracteristici tehnice mai performante precum scaderea in greutate a echipamentului, sporirea confortului utilizatorului in timpul practicarii pe distante lungi (bazonul cu insertii de gel), numeroare guri de ventilatie sau materiale ce favorizeaza ventilarea ciclistului in timpul practicarii intensive a sportului, un numar mai mare de buzunare de transport adecvat pentru deplasarile cu durata de timp foarte mare si multe altele.