INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Fileuri Tenis de masa

7 produs produse

Ordonează după:

  • Filtre aplicate: (0) Șterge tot
  • Suprafata de joc

  • Pret

  • Opinia utilizatorilor

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Cum alegi fileul pentru tenis de masă?

Tenisul de masă înseamnă distracție și un tonus muscular bun, dezvoltarea flexibilității și mobilității și antrenarea mușchilor picioarelor și brațelor. Pentru a practica acest sport corect, ai nevoie, pe lângă hainele potrivite, masa și accesoriile specifice, de un fileu tenis de masă de cea mai bună calitate, care să reziste cât mai mult timp și să corespundă tuturor criteriilor tale. Fileul pentru tenis de masă este disponibil în mai multe variante de lungime și înălțime, din care să alegi modelul potrivit pentru tine.


Cum alegi cel mai bun fileu pentru tenis de masă?

Dacă ai nevoie de un fileu ping pong, gândește-te la cât de des îl vei folosi și la locul unde faci antrenamentul. În funcție de aceste criterii, alege un fileu masă de tenis cu sistem de reglare a tensiunii și elemente pentru reglarea înălțimii, ușor de manevrat, care să te ajute să joci în voie! Un fileu masă ping pong bun trebuie să fie realizat din materiale de calitate, durabile și rezistente, care se montează fără efort.


De ce să cumperi fileu pentru tenis de masă de la Decathlon?

Pentru că produsele pe care le comercializăm sunt proiectate folosind sfaturile profesioniștilor și al practicanților acestui sport. Indiferent că alegi magazinul fizic Decathlon sau website-ul Decathlon.ro, ai tot timpul anului prețuri mici, așa că găsești oricând toate lucrurile de care ai nevoie pentru pasiunile tale la cele mai accesbile prețuri! Vino în magazine sau online și caută modelele preferate de echipamente și accesorii pentru tenis de masă, de cea mai bună calitate, la prețuri pentru orice buget. Așa că dacă ești în căutarea unui fileu tenis de masă și a echipamentului perfect pentru practicarea acestui sport, ești la locul potrivit!