INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Imbracaminte tenis copii

32 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Îmbrăcămintea de tenis pentru micii campioni

Pentru o echipare corespunzătoare a copilului dumneavoastră în timpul practicării tenisului, la DECATHLON am selecționat ținute de tenis complete, copilărești și colorate, dar mai ales adaptate procesului de învățare și eforturilor depuse de cel mic. Îmbrăcămintea de tenis pentru copii poate fi purtată la fel de eficient în interior, cât și la exterior, în timpul antrenamentelor sau al competițiilor, în plină vara sau chiar și iarna...Alegerile sunt variate, dar la fel sunt și ofertele propuse pentru acest sport! Redescoperiți astfel la DECATHLON brandul Artengo, specialist în articolele de îmbrăcăminte și accesorii textile.

Partea superioară a corpului: tricouri, bluze tip polo și pulovere pentru tenis

Clasice, fanteziste, monocrome, colorate...topurile pentru tenis câștigă unanim atenția fetelor și a băieților! Articolele textile de tenis pentru copii cu mâneci lungi sau scurte se adaptează unei varietăți de stiluri: clasic, prin intermediul bluzelor tip polo pentru copii sau în tendințe cu ajutorul tricourilor imprimate, viu colorate! Îmbrăcămintea pentru sezonul rece are integrat un strat izolant pentru o mai bună păstrare a căldurii corpului, în timp ce îmbrăcămintea de tenis pentru copii adaptată sezonului cald are în compoziție un material lejer, foarte respirant. Dacă vă doriți să îi asigurați copilului dumneavoastră un nivel maxim de confort, optați pentru articole de îmbrăcăminte din material elastic, care se adaptează la toate mișcările pe care acesta pe poate face îm timpul antrenamentului, fără a-și pierde proprietățile estetice.

Partea inferioară a corpului: colanți, șortui, pantaloni de trening sau fuste pentru tenis

După alegerea unei perechi de încălțăminte de tenis, descoperiți și gama variată de pantaloni și variații ai acestora, concepuți pentru a susține alergarea din timpul antrenamentului! Articolele de îmbrăcăminte de tenis pentru partea inferioară a corpului, destinate copiilor sunt confortabile, ușoare vară și bune izolatoare iarna, ținând cont în același timp de nevoile din timpul mișcării, dar și de cele legate de preferințe personale și stil. La DECATHLON, vă propunem fuste sau rochii pentru tenis, pantaloni scurți, colanți din materiale foarte elastice pentru păstrarea căldurii corporale, sau pantaloni de trening concepuți pe o croială clasică, dar la fel de eficienți în timpul încălzirii sau pe toată durata antrenamentului!