INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Imbracaminte tenis dama

53 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Importanța echipamentului

Indiferent care este sportul practicat de dumneavoastră, alegerea corectă a echipamentului este esențială. Sporturile cu rachetă precum tenisul sau badmintonul nu sunt excepții de la această regulă. Dacă femeile își aleg cu grijă racheta sau perechea de încălțăminte, mai este un element pe care nu ar trebui să îl neglijeze: îmbrăcămintea de tenis de damă. La DECATHLON, stăm la dispoziția dumneavoastră pentru a vă îndruma în procesul de alegere al echipamentului. Nu ezitați să adresațo întrebările pe care le aveți, ne dorim să vă ajutăm să găsiți articolele de îmbrăcăminte de tenis pentru damă adaptate nevoilor dumneavoastră.

Îmbrăcămintea de tenis vă poate ajuta să vă îmbunătățiți performanțele

La DECATHLON, am selecționat cu grijă o gamă diversificată de produse,ținând cont de eficiența acestora. Știind că tenisul, este un sport care presupune uneori practica în condiții meteo nefavorabile sau schimbătoare, este important de menționat faptul că posesia articolelor de îmbrăcăminte pentru damă performante este esențială. De aceea, vă propunem îmbrăcămintea de tenis respirantă ; acesta permite o evacuare optimă a transpirației. Alte articole de vestimentație sunt special concepute pentru a vă ajuta să păstrați căldura, acest lucru reprezentând o necesitate în cazul în care vă antrenați în exterior, în special dimineața sau iarna. Șorturile, tricourile și colanții sunt recomandate pentru a vă ajuta să vă depășiți performanțele actuale!

Alegerea articolelor de îmbrăcăminte de tenis pentru damă

În funcție de cerințele pe care le aveți în ceea ce privește confortul, puteți alege un tricou, o bluză cu mânecă lungă sau un maiou. Nu uitați faptul că în perioadele cu temperaturi scăzute, lenjeria de corp pentru damă vă pot aduce aportul de căldură necesar. Disponibile în diverse mărimi și culori, echipamentul dumneavoastră de tenis se va potrivi perfect stilului personal. La DECATHLON, vă invităm să încercați produsele noastre până găsiți articolele de îmbrăcăminte de care aveți nevoie. O dată echipate cu echipamentul adecvat, nu uitați să vă bucurați din plin de sesiunea de tenis!