INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Șosete pentru tenis

32 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

DE CE ESTE RECOMANDAT SĂ JOCI TENIS?

Tenisul este un joc de rezistență recunoscut pentru capacitatea sa de a menține oamenii sănătoși, în formă și care ajută la o bună stare de spirit. Așadar, tenisul este un sport pentru corp, dar și pentru minte.


CE FEL DE ACCESORII AI NEVOIE PENTRU A FACE TENIS DE PERFORMANȚĂ?

Primul lucru la care te gândești când vine vorba de tenis este alegerea rachetei. Aceasta are un rol major, dar nu este singura care contează. Îmbrăcămintea, încălțămintea, dar și accesoriile ajută foarte mult în practicarea acestui sport dacă sunt adaptate stilului de joc. Șosetele sunt de mai multe tipuri: lungi, medii și scurte. Acestea sunt mult mai rezistente decât șosetele utilizate în activiățile cotidiene datorită întăriturilor de la nivelul călcâiului și al vârfurilor. Banda elastică oferă susținere și rezistență la spălări repetate.


DE CE SĂ ÎȚI CUMPERI ȘOSETE SPECIALE PENTRU TENIS DE LA DECATHLON?

În oferta Decathlon se află șosete pentru femei, bărbați și copii de diverse culori și mărimi, în funcție de stilul preferat – fie peste, fie sub glezne. Prețurile sunt foarte bune și poți alege șosete de la branduri internaționale. Iar cel mai important, produsele pe care le comercializăm sunt create în conformitate cu reglementările tehnice în vigoare pentru aceste produse. Folosim recomandările specialiștilor și ale practicanților acestui sport pentru crearea celor mai bune șosete de tenis.