INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Mingi de tenis

46 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Mingile, elemente indispensabile pentru practicarea tenisului

Fie că sunteți jucători începători de tenis sau că participați în mod frecvent la competiții, mingile sunt unul dintre cele două elemente centrale ale practicii dumneavoastră. Mulți se concentrează adesea doar pe alegerea unei rachete sau a cordajului, care sunt printre altele foarte importante pentru un joc calitativ și progres vizibil. Dar, este la fel de importantă alegerea miniglor de tenis adecvate, în funcție de nivelul dumneavoastră de practică.

Jucători de tenis începători

Pentru jucătorii debutanți este recomandată alegerea unei mingii durabile, care să asigure o înălțime de ricoșare mai mică decât în cazul jucătorilor experimentați. Acest lucru va facilita învățarea corectă a mișcărilor de bază. Uzual, mingile de tenis pentru practicanți începători sunt concepute fără presiune interioară: au un strat relativ gros de cauciuc în interior, fiind astfel mult mai durabile. La DECATHLON puteți găsi de asemenea mingi de tenis pentru copii. Acestea au o greutate mai mică, fiind astfel mai ușor de lovit, având o înălțime la ricoșare între 25 și 50% din cea întâlnită în cazul practicii unui adult. Mingile din spumă sunt ideale pentru copiii mai mici de 6 ani, dornici de inițiere în tehnica practicării tenisului.

Mingile potrivite pentru jucătorii intermediari sau experimentați

Pentru jucătorii care se antrenează în mod regulat și pentru competiții, sunt recomandate mingile de tenis cu o presiune interioară crescută. Acestea oferă o calitate a ricoșeului optimă, împreună cu un confort sporit în timpul jocului și o bună precizie a fiecărei lovituri, datorită greutății reduse a acestora. Mingile de presiune sunt recunoscute pentru viteza mare de deplasare, dar datorită flexibilității crescute, pot fi mai puțin durabile. Dacă vă antrenați de mai multe ori pe săptămână și participați în mod frecvent la competiții, este recomandat să investiți în mingi de tenis de o calitate și tehnicitate crescută, pentru o durabilitate a acestora și performanță a dumneavoastră îmbunătățite.