Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 RON

Trekking

Bine ați venit în universul TREKKING! Aici veți găsi tot echipamentul de care aveți nevoie pentru o drumeție reusită. DECATHLON vă oferă o gamă largă de: îmbrăcăminte, încălțăminte, rucsacuri, materiale și accesorii special concepute si construite pentru orice nivel de practică.

 
 

Rucsacuri special concepute pentru trekking călatorie

ECHIPAȚI-VĂ CORECT INDIFERENT DE SEZON !

Decathlon vă propune COLECȚIA DE RUCSACURI DE CĂLĂTORIE special concepute pentru a preveni riscul de furt din buzunare, cu un fermoar mare plasat aproape de spate ce se poate bloca.

 
 

Forclaz
ÎNCĂLȚĂMINTE TREK 700 BĂRBAȚI

549,Lei90

 
 

DE CE ESTE INDICAT SĂ PURTĂM LÂNĂ MERINOS ÎN TIMPUL DRUMEȚIILOR?

Evităm fibrele sintetice în detrimentul unui material natural, care să ne ofere confortul bumbacului, menținând, în același timp, pielea uscată. Lâna Merions este o fibră naturală foarte călduroasă și foarte moale, ce oferă nenumărate beneficii.

Descoperă toate tipurile de Trekking | by DecathlonTrekking este o calatorie aventuroasa si lunga. Este perfect pentru persoanele aventuriere, care petrec zile, sau chiar saptamani pe traseu cu un rucsac in spate.

Diferite tipuri de Trekking

În funcţie de preferintele tale, vei putea alege dintre cele doua tipuri de practică: trekking la munte: pentru personale carora le place sa petreaca zile intregi pe munte, traversand păduri și creste, luând cu ele doar strictul necesar (pentru hrană și odihnă), trekking calatorie: pentru cei cu spirit de aventurier, carora le place să cunosca culturi și oameni noi, fără a face rabat de la siguranță și autonomie si place să vada lumea la pas, în ritmul lor sau trekking in desert : pentru persoanele care caut locuri liniștite, carora le place să se îndepărteze de agitația orașului, pentru a-si reîncărca bateriile si sunt atrase si inspirate de spatiile deschise.

Echipamentul practicantului de trekking

Fie că eşti un practicant avansat sau amator, această activitate în aer liber are ca primă etapă alegerea echipamentului potrivit. Rucsacul de trekking îţi va permite să transporţi obiectele personale, dar şi să iei cu tine provizii de mâncare şi lichide. O pereche de încălţăminte de trekking îţi va oferi siguranţa şi confortul necesar în timpul plimbărilor pe drumuri neasfaltate, sau sandale pentru trekking calatorie. Există de asemenea beţe pentru trekking, ce se vor dovedi deosebit de utile pentru a verifica parcursul, dar şi pentru a scădea greutatea exercitată asupra muşchilor şi articulaţiilor.

Decathlon este alături de tine

Livrare

DECATHLON oferă un serviciu eficient de livrare. De asemenea, puteți utiliza sistemul nostru online de plăți securizate și serviciul post-vânzare de înaltă calitate.