DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Rachete tenis adulti

43 produs produse

Ordonează după:

Produsul a fost adăugat
Produsele mele (0/5)
Compară produsul
niciun produs de comparat
Comparatorul dvs este complet. Vă rugăm să eliminați un produs.
Eliminare

Cum alegi corect echipamentul?

Alegerea unei rachete nu trebuie să se facă din impuls. Aceasta trebuie să devină o prelungire a brațului iar în cazul în care nu a fost aleasă corespunzător poate produce accidentări sau reduce performanțele. Greutatea, centrul de echilibru, lungimea mânerului sau rigiditatea sunt criterii de care trebuie ținut cont în momentul în care vă alegeți echipamentul. La DECATHLON, vă oferim detalii despre caracteristicile fiecărui produs propus. Să luăm exemplul greutății. Aceasta va influența manevrabilitatea rachetei, dar și puterea fiecărei lovituri. O rachetă de tenis pentru adulți ar trebui să aibă o greutate cuprinsă între 270 și 370 de grame, cântărind doar cordajul acesteia. Dacă este mai grea, aceasta va diminua șocurile și va oferi mai multă putere loviturii. Dacă este mai ușoară, va fi mai ușor de manevrat.

Jucător începător sau avansat, DECATHLON are modele pentru fiecare în parte

Rachetele de tenis se aleg ținând cont de criterii bine stabilite. Printre acestea se numără nivelul dumneavoastră de experiență și frecvența antrenamentelor. La DECATHLON, veți găsi rachete de tenis profesionale destinate jucătorilor experimentați, în căutare de performanță, precum și modele pentru jucători începători sau ocazionali, ușor de manevrat. Tipul cordajului și al sitei va influența puterea loviturilor. Modelele pentru jucători ocazionali au un cordaj moale, care atenuează viteza de ricoșare a miniglor sau cordaj tare, care oferă un plus de putere loviturilor. Suprafața mică de contact a rachetelor este o caracteristică destinată jucătorilor experimentați, care favorizează controlul mingii în momentul servirii acesteia.

Inovarea serviciului în timpul jocului

La DECATHLON, vă propunem o gamă diversificată de rachete de tenis, având caracteristici tehnice variate, prin utilizarea metodelor de producție inovative. Aveți nevoie de mai multă putere în timpul meciului? Tehnologia Boost+ întărește interacțiunea dintre cadru și cordaj, având ca rezultat o lovitură mai energică. Pentru un plus de putere cu mai puțin efort depus, aveți încredere în tehnologia Graphene XT. Descoperiți plăcerea de a juca și progresați rapid, datorită echipamentului calitativ de tenis de la DECATHLON.