INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Sporturi

Care este sportul tău preferat vara aceasta?

Descoperă toate sporturile de sezon și alege-l pe cel care ți se potrivește cel mai bine!

Camping

Camping

Bun venit în universul CAMPING! Ieșirile cu cortul sunt o modalitate excelentă de a avea contact cu natura, făcând, în același timp, mișcare pe traseele minunate ale României. Pentru a te putea pregăti în mod optim pentru această experiență, este bine să știi ce trebuie să ai cu tine, pentru a evita orice neplăceri.

Descoperă sportul!

Drumetie

Drumetie

Bun venit in universul DRUMETIE/TREKKING! Alege echipamentul potrivit traseului pe care vrei să îl parcurgi și bucură-te de confort, respirabilitate și libertate de mișcare.

Descoperă sportul!

Badminton

Badminton

Descoperiți BADMINTONUL! Decathlon îți propune o gamă completă de produse tehnice și inovatoare, pregătite să te însoțească pe teren. Vei găsi aici tot echipamentul necesar, adaptat nivelului de practică și stilului de joc ales!

Descoperă sportul!

Alergare

Alergare

Bucură-te de libertatea pe care ți-o oferă acest sport, fie că îl practici pe bandă, pe asfalt sau pe munte. Descoperă întreagă noastră oferta și alege-ți echipamentul potrivit.

Descoperă sportul!

Mers

Mers

Bun venit în universul MERSULUI SPORTIV ! Decathlon îți propune o gamă completă de produse tehnice și te ajută să le alegi pe cele care ți se potrivesc, în funcție de frecvența de practică.

Descoperă sportul!

Role

Role

Bun venit în universul ROLE! Fie că alegi să practici acest sport singur, cu prietenii sau familia, de relaxare sau freestyle, alege produsul preferat din colecția noastră și bucură-te de sport!

Descoperă sportul!

Trotinete

Trotinete

Bun venit în universul TROTINETE ! Considerată de puțin timp un adevărat mijloc de transport urban, trotineta a început să fie din ce în ce mai populară în rândul adulților. Ușor de folosit și foarte distractive, pentru adulți sau copii, te ajută să te deplasezi rapid și să te menții în formă.

Descoperă sportul!

Ce activități sportive sunt potrivite pentru vară, afară?

După lunile lungi și reci de iarnă și vremea capricioasă de primăvară, venirea verii înseamnă că putem petrece și mai mult timp în aer liber, făcând activitățile noastre preferate. Indiferent care sunt pasiunile tale și cum alegi să-ți petreci timpul liber în natură, ai nevoie de echipament sport și accesoriile potrivite. Dacă modul tău favorit de petrecere a weekendului sau a vacanțelor de vară este campingul, ai nevoie de cort, mobilier special de exterior, saltele și saci de dormit, care să facă aventura cât mai confortabilă. Pentru drumeții și trekking, alege bocanci comozi și echipament montan, în care vei putea face lejer toate activitățile specifice acestui tip de sporturi.

Care sunt sporturile tale preferate de vară?

O tură de alergare este potrivită în orice anotimp, însă vara poți face acest tip de mișcare mult mai confortabil, pentru că te poți mișca mult mai în voie. Dacă îți place să joci badminton, atunci ai nevoie de un set rachete badminton cât mai ușoare și fluturași, iar pentru tenis de câmp, alege racheta potrivită și mingi de calitate, cu care jocul va fi o plăcere. Nu uita nici de mersul pe role sau pe bicicletă! Alege echipamentul corespunzător și bucură-te de mișcare!

Unde găsești cele mai bune echipamente pentru sporturi de vară?

Pe Decathlon.ro te așteaptă o gamă largă de echipamente și accesorii pentru toate sporturile și activitățile tale preferate de vară în aer liber. De la rachete tenis și corturi camping, până la trotinete și încălțăminte trekking, pe Decathlon online găsești toate lucrurile de care ai nevoie să-ți pui în practică pasiunile. În plus, aici găsești cele mai mici prețuri la produse de cea mai bună calitate!