DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Sporturi

Care este sportul tău preferat vara aceasta?

Descoperă toate sporturile de sezon și alege-l pe cel care ți se potrivește cel mai bine!

Camping

Camping

Bun venit în universul CAMPING! Ieșirile cu cortul sunt o modalitate excelentă de a avea contact cu natura, făcând, în același timp, mișcare pe traseele minunate ale României. Pentru a te putea pregăti în mod optim pentru această experiență, este bine să știi ce trebuie să ai cu tine, pentru a evita orice neplăceri.

Descoperă sportul!

Drumetie

Drumetie

Bun venit in universul DRUMETIE/TREKKING! Alege echipamentul potrivit traseului pe care vrei să îl parcurgi și bucură-te de confort, respirabilitate și libertate de mișcare.

Descoperă sportul!

Badminton

Badminton

Descoperiți BADMINTONUL! Decathlon îți propune o gamă completă de produse tehnice și inovatoare, pregătite să te însoțească pe teren. Vei găsi aici tot echipamentul necesar, adaptat nivelului de practică și stilului de joc ales!

Descoperă sportul!

Alergare

Alergare

Bucură-te de libertatea pe care ți-o oferă acest sport, fie că îl practici pe bandă, pe asfalt sau pe munte. Descoperă întreagă noastră oferta și alege-ți echipamentul potrivit.

Descoperă sportul!

Mers

Mers

Bun venit în universul MERSULUI SPORTIV ! Decathlon îți propune o gamă completă de produse tehnice și te ajută să le alegi pe cele care ți se potrivesc, în funcție de frecvența de practică.

Descoperă sportul!

Role

Role

Bun venit în universul ROLE! Fie că alegi să practici acest sport singur, cu prietenii sau familia, de relaxare sau freestyle, alege produsul preferat din colecția noastră și bucură-te de sport!

Descoperă sportul!

Trotinete

Trotinete

Bun venit în universul TROTINETE ! Considerată de puțin timp un adevărat mijloc de transport urban, trotineta a început să fie din ce în ce mai populară în rândul adulților. Ușor de folosit și foarte distractive, pentru adulți sau copii, te ajută să te deplasezi rapid și să te menții în formă.

Descoperă sportul!