Cort Arpenaz Family 4.1 - 4 persoane, 1 cameră Măreşte
Înainte

Ref.: 8294502

Cort Arpenaz Family 4.1 - 4 persoane, 1 cameră QUECHUA

Conceput pentru camping cu familia (4 persoane).Cort cu 1 singură cameră.
4 locuri. 1 cameră.Folie de sol în formă specială.

Detalii

Produsul nu este momentan în stoc

Avantaje
Capacitate de locuire : Verandă mare de 5,9 m² (H 190 cm) şi o cameră mare de 4 persoane.
Facilitatea utilizarii : Cort dublat pentru prevenirea apariţiei condensului.Folie de sol.
Impermeabilitate : Testat în laborator, sub 200 litri de apă/h/, şi în misiune test.
Durabilitate : Rezistenţă la vânt: Testat în condiţii de vânt pe o platformă rotativă.
Posibilitatea de reparare : Garanţie 2 ani. Piesele de schimb şi reparaţia beţelor în atelierul Decathlon.
Garantie 2 Ani
Informatii tehnice
Dimensiuni Greutate : 210 cm x 240 cm. Living de 5,9 m². Greutate:9,8 kg
Living : Punctul său forte este reprezentat de volum (5,9 m² / 1,9 m înălţimeFolie de sol aplatizată la intrareFereastră din
Husă : 60 x 24 x 24 cm.
Camere : Bine dimensionat pentru 4 persoane, foarte confortabil pentru 3, extrem de spaţios pentru 2.Poliester respirant cu plasă pentru ţânţari
Montare : Acesta este unul dintre cele mai uşor d emontat corturi din gama pentru familii : doar 3 beţe
Impermeabilitate : Pentru toate corturile Quechua, impermeabilitatea a fost testată şi validată în laborator (ÎNTREGUL CORT sub 200 m² litri de apă) şi în misiune test. (Acoperiş dublu din poliester, cu strat protector din PU. Folie de sol din polietilenă 140 g/m². Cusături etanşe, cu benzi termolipite).
Aerisire şi prevenirea apariţiei condensului : Supratenta dublată pentru verandă reduce condensul.Orificii pentru ventilare în faţă şi spate
Rezistenţă la vânt: : Toate corturile sunt testate într-un tunel care imită condiţiile de vânt. Datorită unui platou care se roteşte, toate feţele cortului sunt expuse.Cortul montat corect, cu tenda bine întinsă, trebuie să-şi menţină structura în condiţii de vânt cu viteza de 50km/oră la sol.
Beţe : Structură stabilă şi rezistentă : Beţele camerei de zi din fibră de sticlă, cu diametru de 11 mm (9,5 9,5 8,5 mm pentru structura camerei). Toate beţele noastre din fibre beneficiază de un control al calităţii dublu, garantând o rezistenţă optimă la deteriorare.
Cuie : Rezistenţă bună la răsuciri (oţel cu diametrul de 5 mm).
Garanţie şi atelier de reparaţii : Garanţie de 2 ani pentru uz normal. În magazinele Décathlon există un atelier de reparaţii pentru cort, fiind posibilă înlocuirea unor componente deteriorate (ex. acoperişul dublu, cameră, beţe sau husă), care sunt în garanţie sau pe care le-aţi stricat dvs. (contra-cost).Dacă înlocuirea nu este posibilă, va fi propusă o soluţie pentru reparare.
Caracteristici
Marime : .|
Greutate : 9.8 KGM
Informatii/Concept/Tehnologii
compozitie Folie dublă din poliester, cu strat protector din PU. Cameră din poliester respirant. Folie de sol din polietilenă. Beţe din fibre de sticlă.
Teste efectuate pe produs Impermeabilitatea corturilor Quechua este validată în urma unui test (întregul cort este supus unei presiuni de 200l de apă/oră/m² (precipitaţii de 200mm/oră) timp de 4 ore. Testul coloanei de apă (=mm schmerbers) măsoară doar impermeabilitatea materialului. Testul verifică pătrunerea apei prin cusături, fermoare, deschizături etc. Rezistenţă la vânt: Toate corturile sunt testate într-un tunel care imită condiţiile de vânt. Datorită unui platou care se roteşte, toate feţele cortului sunt expuse.
Sfaturi pentru depozitare Depozitare :după utilizare sau curăţare, cortul se strânge doar când este perfect uscat, pentru a evita mirosurile neplăcute şi mucegaiul.
Recomandari de întretinere 1. Curăţare: dacă e nevoie, cortul se curăţă cu apă şi săpun, apoi se clăteşte (cu jet de apă, dacă e necesar). Înainte de a-l depozita, trebuie să fie perfect uscat. 2. Pete de răşină: foarte greu de îndepărtat: după ce s-a uscat, pata se răzuieşte delicat. Se poate pune un cub de gheaţă pe faţa interioară, pentru ca pata să se spargă şi să se cureţe mai uşor.3. Pliere: după utilizare sau curăţare, cortul se strânge doar când este perfect uscat, pentru a evita mirosurile neplăcute şi mucegaiul.
Sortare în funcţie de:
Cort de familie
Este incapator, poti sta in picioare in living
Nu are destule aerisiri, se monteaza greu
•  Achiziţie verificată  • Ce este o opinie marcată ca "Achiziţie verificată" ?

Când o opinie este marcată ca "Achiziţie verificată" acest lucru înseamnă că produsul respectiv a fost cumpărat de clientul care a scris opinia.

Putem confirma achiziţia pentru opiniile exprimate în urma unei cereri primite pe e-mail după cumpărare sau când clientul îşi scrie opinia în spaţiul său personal.

Dacă opinia nu e marcată ca "Achiziţie verificată" acest lucru nu înseamnă că autorul nu a avut nicio experienţă cu produsul respectiv. Este posibil ca o opinie să fie scrisă fără autentificare sau ca produsul să fie un cadou.

Eticheta "Achiziţie verificată" vă ajută să vă daţi seama dacă o opinie este pertinentă.
Carma
20 - 29 ani Femeie

Used for 1 săptămână sau mai puţin
Se monteaza greu (aprox 40min daca monteaza 2 persoane simultan) si se demonteaza la fel de greu. Este insa un cort spatios pentru o familie de 4 persoane si confortabil. Are o singura aerisire, foarte mica si aceea. Il recomand celor care pleaca pentru perioade mai lungi, daca plecati doar pentru week-end nu este tocmai practic.
  • 1
Sus